Nieuws Banner

Nieuws

Zonderik in Tournee Generale 3

De nieuwe uitgave van Tournée Générale 3 schenkt op 4 paginas uitvoerig aandacht aan Zonderik met respect voor alle details.

Zowel het ontstaan van de Zonderik, de achtergrond, het stripverhaal, en het brede assortiment van 5 streekbieren, bierworstjes, hoevekaas, streekgerechten en Zonderik stoofvleeskroketten worden beschreven.

Ook is onze Brasserie de Bierkaai in Viversel Heusden-Zolder het team opgevallen en verwacht ik hun snel op onze SpeedCrates, de rijdende bierbakken.

Tot slot bespreekt men de Zonderik XII, de strafste der Zonderikken.

 

Wil je meer weten en lezen, haal het boek Tournée Générale 3 snel in huis (€19,95) Uitgeverij Van Halewyck, Sofie Vanrafelghem

Lancering Zonderik XII op 12/12/12 om 12:12:12

Zonderik XII is er. Op de valreep. Gisteren werden reeds 1.300 flessen van 75cl. geleverd. Vandaag evenveel zelf te kleven etiketten. Morgen op 12/12/2012 lanceren we de Zonderik XII vanaf 12:12:12 in Brasserie De Bierkaai te Viversel Heusden-Zolder. 

Zonderik XII is een uitzonderlijk zwart straf bier dat past in de categorie "gerstewijn", ook wel gekend onder de Engelse term Barley Wine". Zonderik XII heeft een opvallend hoog alcoholgehalte (12,0vol% alc). De romige, moutige smaak wordt hierdoor nog meer geaccentueerd. De fijne aroma's van Zonderik XII zijn opvallend aanwezig: eerst komt een toets chocolademout je tegemoet, in de nasmaak neemt duidelijk de gebrande en koffie-achtig smaak over, samen met een verwarmende gloed die voortkomt uit de alcohol. Zonderik XII is een vineus bier met een opmerkelijke Port afdronk.

Zonderik XII is een uitstekende gezel voor een koude winterse avond, kan prima gepaard worden met een stevige maaltijd maar zal evenzeer gesmaakt worden als aperitief of degustief!

Nieuwe Zonderik : Zonderik100

Nieuwe Zonderik : Zonderik100

Er is een nieuwe Zonderik, Zonderik100 : 100% Belgische Hop, 4 Granen en in Limburg gebrouwen

Zonderik 100 is de perfecte aanvulling van het rijkelijk Zonderik assortiment. Zonderik 100 is gefilterd, iets lager in alcohol, wild in het glas en smaakvol in de mond, (H)eerlijk Blond.

Zonderik 100, is een blond bier van hoge gisting met hergisting op de fles. De naam verwijst naar de puurheid van ingrediënten. 4 graansoorten (gerst, tarwe, haver, rogge) en de 100% Belgische hopsoorten (Magnum als bitterhop, Golding als aromahop) zijn de pure ingredienten waarmee dit zuivere blonde bier gebrouwen wordt. Door de hergisting wordt het nodige koolzuur in het bier gebracht, dat zorgt voor een mooie pareling in het glas en een mooie witte schuimkraag. De woorden “puur” en “zuiver” omschrijven de sfeer van dit bier. 

Zonderik thema-café : Brasserie de Bierkaai

Zonderik thema-café : Brasserie de Bierkaai

Sinds mei 2011 hebben we een waar Zonderik Thema-café aan het Kanaal in Viversel Heusden-Zolder geopend. Met succes tappen we daar alle Zonderik bieren van het vat alsook ons nieuw eigen huisbier, KAAIbier.

Brasserie De Bierkaai - Viversel is een gezellig en goed bereikbare Brasserie aan het kanaal in Heusden Zolder ter hoogte van fietsknooppunt 303.


Open 7/7 van 10:00 tot 22:00 (keuken 11:00 tot 21:00)

Reserveren mogelijk, groepen & ontbijt mits afspraak

NIEUWE UITBATERS, origineel concept, aangepaste openingsuren en hedendaagse kaart

Eigenaars/zaakvoerders Luc & Mireille Van Esch-Peetermans en hun KAAI-team kijken er alvast naar uit U te mogen ontvangen en bedienen.

Nieuwe Zonderik productfolders

Nieuwe Productfolders van het Zonderik assortiment

Inhoud syndiceren

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro